dimecres, 12 de març del 2008

XXIII Trobada d'Escoles en Valencià de la Ribera



Enguany la "Trobada" es fa a Sollana, serà el proper 20 d'abril , un municipi molt relacionat amb nosaltres, doncs com sabeu estem gestionant l'Escola Municipal de Danses i la de Dolçaina i Tabal.

Nosaltres l'esperem amb força il·lusió , ja que tant l'alumnat com el professorat hi serem presents. Pel que fa a tallers , al carrer d'Alzira hi haurà un de "dansà" on totes i tots que vulguen podran aprendre i iniciar-se als passos de l'estil de la comarca veïna de la Costera.

Altre espai on participarem serà l'entaulat amb unes danses dels més menuts abans d'iniciar la Cercavila, que serà amenitzada per la Colla de Dolçaina i Tabal Tabalaina, tanmateix com totes les danses l'Escola de Danses.

En aquesta festa reivindicativa, no podia faltar la presència de La Colla de Gegants i Ball de Nans de Sueca, ni de la resta d'escoles gestionades per l'Aula , sota la marca d'Escola de Danses de la Ribera, de la que formen part els municipis de Sueca, Riola , El Perelló , Montroi , i per suposat el municipi organitzador: Sollana.
No dubteu i participeu d'aquesta festa del valencià i pel valencià.